ΠΡΟΪΟΝΤΑ


  Κατάλογος για εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, yachts, private chefs, κά.

 
  Απλά Ζυμαρικά με 100 % Σιμιγδάλι σκληρού σίτου
  (Spaghetti, Linguini, Rigatoni, Casarecce, Bigoli)
  Απλά Ζυμαρικά με αυγά από 100 % Σιμιγδάλι σκληρού σίτου
    (Tagliatelle, Papardelle, Lasagne)
   
   Special Ζυμαρικά
   με δίκοκκο αλέυρι ολικής άλεσης (Casarecce, Bigoli, Pearls)
   με μελάνι σουπιάς (Spaghetti, Linguini, Pears)
  *Τα φρέσκα ζυμαρικά διατίθενται φρέσκα ή κατεψυγμένα & μεριδοποιημένα

  Γεμιστά Ζυμαρικά (22-24 γρ/τεμ): 

  Φρέσκο σπανάκι & ricotta
  Σέσκουλα & καπνιστή mozzarella
  Χαλούμι & δυόσμο
  Γλυκιά κολοκύθα & πικραμύγδαλο
  Λιαστή ντομάτα, mozzarella & βασιλικός
  Φρέσκα ανάμικτα μανιτάρια & porcini
  Φρέσκα ανάμικτα μανιτάρια & τρούφα
  Φρέσκα ανάμικτα μανιτάρια & δεντρολίβανο σε φύλλο ολικής άλεσης (Vegan)
  Καπνιστός σολομός
  Αγκινάρα & μαραθόσπορος (Vegan)
 
 Σπαράγγια & mascarpone
 *Τα γεμιστά ζυμαρικά διατίθενται κατεψυγμένα.
  
   Gnocchi
  Πατάτας με αλεύρι ολ. άλεσης (Vegan)
  Πατάτας (Gluten free & Vegan)
  Γλυκιάς κολοκύθας (Vegan)


Κατάλογος για καταστήματα λιανικής  (παντοπωλεία, delicatessen,κά.)

  Φρέσκα Ζυμαρικά σειρά «Σεμίδαλις»
  Χερίσια…όπως στη Χίο (Κωδ. 101) 500 γρ. 
   Ματσάτα…όπως στη Φολέγανδρο (Κωδ. 102) 500 γρ. 

   Mακαρούνες…όπως στην Κάρπαθο (Κωδ. 103) 500 γρ.
   τ΄Αδραχτιού…όπως στη Λήμνο (Κωδ. 104 )500 γρ. 
  

  Φρέσκα Ζυμαρικά σειρά «La Pasticciosa»
  Rigatoni…με ντομάτα και δυόσμο (Κωδ. 107) 340 γρ. 
  Bigoli…με λεμόνι και πιπέρι (Κωδ. 108) 340 γρ.
  Linguini…με κόκκινη καυτερή πιπεριά (Κωδ. 109) 340 γρ. 
  Reginette…με κρόκο Κοζάνης (Κωδ. 110)340 γρ. 
 
   
  Γεμιστά Ζυμαρικά σειρά «La Pasticciosa»
  Ravioli με σπανάκι & ρικότα (Κωδ. 111) 250 γρ. 
  Ravioli με γλυκιά κολοκύθα και πικραμύγδαλο (Κωδ. 112) 250 γρ. 
  Ravioli με σέσκουλα και καπνιστό τυρί (Κωδ. 113) 250 γρ. 
  Ravioli με χαλούμι και δυόσμο (Κωδ. 114) 250 γρ. 
  
*Τα φρέσκα ζυμαρικά μπορούν να είναι ή ψυγείου ή κατάψυξης.
   *Τα γεμιστά ζυμαρικά είναι κατεψυγμένα.
    Κατόπιν συμφωνίας μπορούν να παρασκευασθούν και άλλα είδη γεμιστών ζυμαρικών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου